Tunne & Taito -valmennus

Blogi

Sopimatonta käytöstä vai hallitsematonta stressiä?

01.07.2016

Ihmisten kohdatessa elämän haasteita, halutaan ne ratkaista nopeasti. Esimerkiksi USA:ssa syödään n. 5miljardia rauhoittavaa pilleriä vuodessa.USA:ssa tehtyjen tutkimuksien mukaan on arvioitu, että 70-90%…

Lue lisää

Uupumus

01.07.2016

Kun vaatimukset kohoavat liian korkeiksi ja paine meinaa musertaa meidät - kun meillä on liian paljon tekemistä tai liian nopeasti tai ilman joudumme olemaan ilman tarvittavaa tukea - astumme huonon stressin…

Lue lisää

Onko tunneälyä olemassa?

01.07.2016

Ensinnäkin täytyy kysyä, että miten tunneäly eroaa älykkyysosamäärästä? Aivotutkijat ovat tunnistaneet tietyt aivojen hermokytkökset, jotka vaikuttavat suoraan tunneälyyn. Tämä selvisi mittavasta tutkimuksesta,…

Lue lisää