Tunne & Taito -valmennus

Yritys

Tunne&Taito -valmennus yritys on perustettu vuonna 2016 ja yrityksen toimiala on koulutus-, konsultointi- ja asiantuntijapalvelut. Myös ammatillista tukihenkilötoimintaa. Yrityksen omistaja-yrittäjä on Päivi Myllykangas, opettaja, yhteisöpedagogi, asiantuntija  ja työyhteisövalmentaja. Minulla on laaja-alainen kokemus psykososiaalisesta ammattityöstä ja olen kouluttautunut erikoisalueisiin useilla eri koulutuksilla.

Yritykseni tarjoaa monipuolisia koulutuspalveluja: Järjestyksenvalvojan perus ja kertauskoulutukset, turvallisuusauditoinnit yrityksille, aggresiivisen asiakkaan kohtaaminen koulutukset, tapahtumaturvallisuuskoulutukset, työhyvinvointikoulutukset, koulutukset johtajille ja esimiehille, psykiatrian ja päihdetyön asiantuntijapalvelut. 

Yritykseni on ollut mukana Myynnin Foorumi-hankkeessa. Myynnin Foorumi toimii yritysten apuna kasvussa ja kansaivälistymisessä. Olen mukana rakentamassa Keski-Pohjanmaalle uudenlaista asiantuntijapalveluiden tuottajaverkostoa yhteistyössä hankkeessa olevien yrityksien kanssa. Ota rohkeasti yhteyttä viereisestä yhteydenottolomakkeesta ja pyydä tarjous.

"Uskallatko kohdata kipusi ja olla läsnä sille?"

Ota yhteyttä

Voit pyytää lomakkeella yhteydenottoa tai vaikka suoraan tarjouksen tarvitsemastanne palvelukokonaisuudesta.

Päivi Myllykangas

paivi(a)tunnejataito.fi
040 168 7262

Facebook
Instagram
LinkedIn